free html website templates

NÄIN KOULUTAT LOHIKÄÄRMEESI 3


Nuoren viikingin ja hurjan lohikäärmeen ystävyydestä alkunsa saaneesta tarinasta on tullut eeppinen elokuvatrilogia, joka kattaa kaverusten koko elämän. DreamWorks Animationin odotettuun uutuuselokuvaan huipentuu yksi animaatioiden historian menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista: Näin koulutat lohikäärmeesi 3 on yllätysten täyttämä tarina kasvamisesta, rohkeuden löytämisestä ja siitä, miten rakkaista asioista irti päästäminen on kaikkein vaikeinta.

Hikotus on kohonnut Öystilän kylän päälliköksi Astrid rinnallaan. Kylästä on tullut vilkas ja vallaton lohikäärmeiden kotipesä. Samaan aikaan kun kuvioihin ilmestyy huippuharvinainen Valkea raivo –naaras, käy ilmi, että kylää uhkaa ennennäkemätön vaara. Hikotuksen ja Hampaattoman on lähdettävä kotoa ja etsittävä kätketty valtakunta, jonka on luultu olevan vain tarua. Lohikäärmeen ja hänen ratsastajansa todelliset kohtalot paljastuvat, ja heidän on taisteltava rinnakkain aina maailman ääriin asti suojellakseen kaikkein rakkaimpiaan.

Sarjan kolmannen elokuvan ohjauksesta vastaa jälleen Dean DeBlois. Elokuvan ovat tuottaneet Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ- Muurahaizet) ja Bonnie Arnold (Toy Story, Näin koulutat lohikäärmeesi 1 ja 2).Ensi-ilta: 25.01.2019
Ikäraja: 7
Pituus: 104 min.
Ohjaus: Dean DeBlois
Käsikirjoitus: Dean DeBlois
Näyttelijät: Suomenkieliset ääniroolit:
Hikotus - Aksu Palmén
Astrid - Iina Kuustonen
Suomusintti - Henri Piispanen
Raivo - Hannu-Pekka Björkman
Grimmel - Jukka-Pekka Palo
Ronski - Kristiina Wheeler
Limalotja - Oskari Tamminen
Aimo - Jarmo Mäkinen
Karski - Olavi Uusivirta
Valka - Rebecca Viitala

Originaaliversio: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harrington, Craig Ferguson, F. Murray Abraham
Pohjautuu Cressida Cowellin kirjoihin
Tuotanto: Brad Lewis, Bonnie Arnold
Genret: Animaatio, Koko perheen